Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Недей лъга сега. Ламбдата е останала. Даже се и вижда Температурния датчик също е трябвало да остане, но който е махал DPF-a си знае.
    Last edited by oem; d.m.y г., 11:08.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Недей лъга сега. Ламбдата е останала. Даже се и вижда Температурния датчик също е трябвало да остане, но който е махал DPF-a си знае.
      Еми явно има и такъв вариант, моята работа е да пия кафе т.е. в случая съм клиент и нищо повече
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Еми явно има и такъв вариант, моята работа е да пия кафе т.е. в случая съм клиент и нищо повече
        Няма проблем, че е махнат. Дишай спокойно

Comment

• Ааа вече да си поема въздух викаш.. цъ цъ Браво мой, все повече почваш да ми харесваш. В добре позната посока си се запътил
          sigpic

Comment

• Не те разбрах много добре какво искаш да кажеш, но важно е ти да си разбираш и да си доволен
            Last edited by oem; d.m.y г., 13:34.

Comment

• Имам следното проблемЧЕ. Бутона за отваряне на багажника, който е вътре на плафона не работи. Първо почна да работи от дъжд на вятър и после спря нацяло. Един ден отварям бавно багажника и гледам плафона вътре светва, угасва и пак светва Викам си аха тоя филм съм го гледал на 166-цата с тъпия кабелен сноп в гофрето Свалям днес целия сноп, махам гадния изолир и гледам вътре едно прекъснато кабелче - знаех си аз
              Пускам му нов кабел както си му е реда, сглобявам - плафона в багажника вече работи, отварянето пак работи само от копчето на ключа Що така някой сеща ли се?
              sigpic

Comment

• Щото е Алфа Ромео..?

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Щото е Алфа Ромео..?
                  Уффф всичкото е много хубаво когато опре да си правим майтап, момента не ми е такъв сещаш ли се Някой нещо смислено дали може да сподели?
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Уффф всичкото е много хубаво когато опре да си правим майтап, момента не ми е такъв сещаш ли се Някой нещо смислено дали може да сподели?
                    Ицо един съвет от мен,откачи акумулатора на колата за 15-20 мин. и мисля че ще се оправи
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Ицо един съвет от мен,откачи акумулатора на колата за 15-20 мин. и мисля че ще се оправи
                      Откачих го обаче цъ - не се оправи, утре мисля да гледам за бушончета макар, че не ми се вижда много вероятно
                      sigpic

Comment

• Същата работа след сваляне на акумулатора и после отново слагане. Първо заключих, отключих колата с дистанционното и после всичко си дойде на мястото
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• в менюто на колата имаш опция за как да се отваря багажника... виж там да не е разбъзикано нещо
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            в менюто на колата имаш опция за как да се отваря багажника... виж там да не е разбъзикано нещо
                            Това трябва да е . И аз преди време се чудих защо спря да се отваря от копчето, докато не се разрових в менюто. Не си спомням къде в менюто се намираше това, но ако потърсиш- сигурно ще го намериш.
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Indep. boot lock

мисля че така се казва позицията
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                Indep. boot lock

мисля че така се казва позицията
                                Това е ясно, трябва да е на ОFF не че не съм го пробвал вече и на ОN и на OFF по 47 пъти Някой знае ли кой ще му е бушона на това копче в ауто дата не ми излиза схема.
                                Last edited by code; d.m.y г., 10:49.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X